Vigtige datoer og deadlines

12-03-2018 Åbning for ansøgninger til  sæson 2018/19
19-03-2018 Workshop for foreningerne i det nye bookingsystem
09-04-2018 Sidste frist for indberetning af sæsonansøgninger - bemærk ny dato
Søg puljer og tilskud
Denne side er under ombygning og vil blive opdateret med tilskud, der kan søges i maj 2018. Læs mere om puljer og tilskud her.
 

Du kan søge forskellige tilskud til det frivillige, folkeoplysende foreningsarbejde. Du kan fx søge om tilskud til medlemmer, uddannelse, lokaler samt lejrpladser

 

Træner- og Instruktørtilskud

Alle folkeoplysende idrætsforeninger i Furesø Kommune, som arbejder med børn og unge under 25 år, der er bosat i Furesø Kommune, kan søge om Træner- og Instruktørtilskud.

 

Medlemstilskud

Alle folkeoplysende idrætsforeninger i Furesø Kommune, som arbejder med børn og unge under 25 år, og som er bosat i Furesø Kommune, kan søge om medlemstilskud.

 

Tilskud til Lederuddannelse

Tilskud til lederuddannelse ydes til folkeoplysende foreninger i Furesø Kommune, der har aktiviteter for børn og unge under 25 år, og som desuden modtager medlemstilskud.

 

Lokaletilskud

I Furesø Kommune findes tre tilskudsordninger vedrørende egne eller lejede lokaler og anlæg. Dertil findes to særordninger for rideklubber og orienteringsklubber.

 

Tilskud til folkeoplysende voksenundervisning

Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning i Furesø Kommune i henhold til lov om støtte til folkeoplysning.

 

Kontingenttilskud til vanskeligt stillede børn og unge

Foreninger via DGI og DIF kan søge tilskud til børn og unge, der kommer fra økonomisk vanskeligt stillede familier.

Furesø Kommune • Stiager 2 • 3500 Værløse • Telefon: 72354000 • E-mail: furesoe@furesoe.dk

Min profil

Velkommen