Hædring af mestre og uddeling af Idræts- og Lederpris 2019

Oprettet: 12.07.2019

Folkeoplysningsudvalget hylder de særlige præstationer, som foreningsmedlemmer i Furesø Kommune har præsteret i perioden 1. juli 2018 til og med 30. juni 2019.

Frem til den 1. september 2019 kan du indstille den eller de kandidater, som du synes skal anerkendes for et ekstraordinært arbejde eller resultat i den forgangne sæson.

Folkeoplysningsudvalget vil overrække priserne tirsdag den 12. november 2019.

Hvem kan hædres?

Lederprisen uddeles hvert år til en leder i foreningslivet i Furesø Kommune, som har ydet en særlig indsats inden for fritidsvirksomhed for børn og unge. 

Idrætsprisen uddeles til en idrætsudøver i foreningslivet i Furesø Kommune, som har opnået et ekstra ordinært resultat i den forgangne sæson.

Har I medlemmer, der har fået medalje i den forgangne sæson, vil Folkeoplysningsudvalget hædre de medlemmer fra foreninger, som har vundet medaljer ved: VM,EM eller OL, samt guld ved NM eller DM.

Sådan indstiller du

Du skal sende dine indstillinger til fritid@furesoe.dk eller Furesø Kommune, Kultur og Fritid, Stiager 2, 3500 Værløse senest den 1. september 2019. Hædring af mestre kræver en særlig blanket, som du kan finde her på fritidsportalen under Foreningsdrift/Blanketter. Husk at sende billeder og foreningens logo sammen med indstillingerne, da vi bruger disse ved prisoverrækkelsen.