Vigtige datoer for foreninger 2020

April

Påskeferie. Lokaler bookes via lokalebooking@furesoe.dk

D. 01.: Indsendelse af regnskabsoplysninger for afsluttede tilskudsårs (kun aftenskoler)

D. 01.: Frist for indstillinger af kandidater til Talentprisen

D. 15.: Indsendelse af mellemkommunal refusion (kun aftenskoler)

 

 

Nye retningslinjer for Hædring af mestre

Oprettet: 01.10.2019

Eventuel misforståelse i forrige nyhedsbrev

Vi har netop udsendt et nyhedsbrev i forbindelse med Lederpris, Idrætspris og Hædring af mestre, hvor sætningen "der har vundet medaljer ved Danmarksmesterskaber" kan give anledning til misforståelser. Derfor får I nu denne mail med et fuldt overblik over de nye retningslinjer. 

Ændringerne er, at nu kan alle medaljevindere ved NM og officielle DIF-mesterskaber hædres.

 

Følgende aktive udøvere indgår i Hædring af mestre:

  • Hædringen af mestre omfatter medlemmer af godkendte idrætsforeninger, som er hjemmehørende i Furesø Kommune, og som er indstillet af foreningerne.
  • Hædringen omfatter nu alle deltagere, der har vundet medalje ved OL, VM, EM, NM og officielle DM-medaljer. De officielle Danmarksmesterskabsmedaljer overrækkes af specialforbundene i DIF, og der er kun et enkelt medaljesæt i hver disciplin.
  • Ved alle øvrige landsdækkende mesterskaber, forbundsmesterskaber, etc. i forskellige aldersklasser, er det kun guldmedaljevinderen, der kan indstilles til hædring.

 

Følgende aktive udøvere indgår ikke i Hædring af mestre:

  • Hædringen omfatter ikke vindere af uofficielle mesterskaber, eksempelvis ”Cups”, ”Grandprix”, ”Pokalmestre” eller lignende. 
  • Der er samtidigt en del borgere med bopæl i Furesø Kommune, der vinder mesterskaber, men er medlemmer i foreninger i andre kommuner. Det kan både være i små idrætter, men også talentfulde ungdomsmedlemmer, der kan få bedre udviklingsmuligheder i større klubber. 
  • Der findes også andre aktivitetsformer - eksempelvis på kultur- eller uddannelsesområdet - hvor der afholdes konkurrencer og udnævnes mestre. De hædres heller ikke i denne sammenhæng.

 

Indstil udøvere til Kultur og Fritid

Du finder formularen til at indstille mestre på ww.aktivfuresoe.dk

Fristen er den 21. oktober.

 

Har du spørgsmål til arrangementet?

Hædring af mestre finder sted samtidig med uddeling af Lederpris og Idrætspris tirsdag den 12. november kl. 19 i Farum Kulturhus. 

Hvis du har spørgsmål til arrangementet eller retningslinjerne, så kontakt konsulent Søren Gøtzsche på fritid@furesoe.dk