Alberte vandt Talentpris til unge 2020

Oprettet: 16.06.2020

Furesø Kommunes Talentpris er i år gået til den 19-årige golfspiller Alberte Thuesen fra Farum. Tine Hessner, formand for dommerkomiteen og Udvalg for kultur, fritid og idræt, sagde i sin tale:

Vi har valgt at pege på dig, Alberte, fordi du i den grad har markeret dig internationalt – og gennem dine udmærkelser har bevist, at du udvikler dig med en imponerende fart og er på vej mod en stor karriere indenfor golf. Du har skabt store resultater individuelt og på hold – du har bragt Danmark frem på Europakortet indenfor golfsporten, og nu som førsteårsstuderende i USA har du vist at du skiller dig ud som talent. Et stort tillykke til Alberte!

Samlet set fulgte 185 borgere med, da prisuddelingen blev livestreamet på hjemmesiden. Omkring 50 mødte fysisk op på Rådhuset, for at hylde de seks unge talenter, Frida Marie Kofod Brinck (volleyball), Sofie Ussing (maleri), Astrid Buch Leander (skrivekunst), Daniel Nguyen (klaver), Tue Alleslev Lange (skuespil) og Alberte Thuesen (golf). Alle de unge modtog priser og diplomer og fik smukke ord med sig på vejen.