Sæsonbooking 2021/2022 åbner d. 18. januar 2021

Oprettet: 12.01.2021

Kære foreninger

Så er det igen tid til at booke sæsontider.  Sæson 2021/2022 skal til at planlægges for klasse- og faglokaler samt indendørs idrætsanlæg. Der åbnes op for booking mandag den 18. januar og sidste frist for booking er søndag den 14. februar 2021.

Det blev besluttet på møde i Folkeoplysningsudvalget den 12. november 2020, at sæsonfordelingen for 2021/2022 skal ske på et andet grundlag end normalt – grundet Covid-19.

Da den nuværende sæson er afviklet under andre vilkår end normalt, vil foreningernes reelle brug af lokaler ikke kunne danne baggrund, for den kommende sæsonfordeling.

Derfor vil den kommende sæsonfordeling tage udgangspunkt i de lokaletider, som foreningerne fik tildelt i indeværende sæson.

I praksis betyder dette, at foreningerne blot skal genbooke de lokaler og tider, som de har fået i indeværende sæson. Man skal ikke genbooke tid til hold, som man allerede nu ved ikke bliver genoprettet i den nye sæson.

Den tid vil så være tilgængelig sammen med resttiderne i midten af maj.

Hvordan genbooker I jeres sæsontider:

Klik på linket: www.aktivfuresoe.dk  
Log på med jeres brugernavn og kodeord. Vær opmærksom på, at der skelnes mellem store og små bogstaver i brugernavn og kodeord, når der logges på.

Klik på feltet Booking og dernæst i kolonnen "sæsonansøgning "

Ønsker om booking til stævner / turneringer i weekender

Hvis folkeoplysende foreninger har nogle konkrete ønsker om booking af idrætshaller til stævner og lignende i weekends i den nye sæson, skal I sende sådanne ønsker til os senest søndag den 14. februar 2021. Ønsker sendes til lokalebooking@furesoe.dk.

Booking af kunstgræs og indendørstid til fodbold

Fodboldklubberne indkaldes til separat fordelingsmøde af kunstgræs- og indendørstid inden sommerferien.

Booking af resttider

Når vi er færdige med fordeling af sæson 2021/2022, åbnes der op for booking af resttider via portalen i midten af maj måned. 

Ved spørgsmål til lån af lokaler, osv. kan I kontakte Kultur og Fritid telefonisk mandag – fredag kl. 10-14, og torsdag kl. 10-17 på tlf. 72 16 43 31 eller sende en mail til lokalebooking@furesoe.dk 


Med venlig hilsen

Kultur og Fritid
Furesø Kommune