Invitation til reception for frivillige & Hædring af mestre torsdag d. 9. december kl. 19

Oprettet: 08.11.2021

Kære foreninger

Folkeoplysningsudvalget i Furesø Kommune inviterer alle frivillige og foreningernes ”mestre” til reception på Furesø Rådhus, torsdag den 9. december kl. 19-21.

Receptionen er en hyldest til de mange frivillige i kommunens folkeoplysende foreninger, der hver dag giver Furesøs borgere forhøjet livskvalitet i form af sammenhold, venskaber, glæder og udfordringer for alle aldre og på alle niveauer.

Derudover vil vi gerne hædre foreningens mestre - dem som har gjort sig bemærket til et officielt mesterskab i den foregående sæson (august 2020 til juni 2021).

I år er der ingen formelle krav til niveauet af officielle mesterskaber.

Receptionen erstatter den traditionelle "Hædring af mestre samt uddeling af idrætspris og lederpris”, da det i den foregående sæson ikke var muligt at afholde alle de gængse, officielle mesterskaber på grund af corona, der lukkede store dele af foreningslivet ned i længere perioder.

Tid og sted

Receptionen finder sted torsdag den 9. december kl. 19-21 på Furesø Rådhus, Atriet, Stiager 2, 3500 Værløse.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og ønskes senest onsdag den 1. december 2021.

Hver forening bedes indsende en samlet tilmelding til Kultur og Fritid med information om antal frivillige deltagere fra foreningen samt antallet af "mestre", der skal hædres. Det gøres via dette link.

Med venlig hilsen

Folkeoplysningsudvalget