SÆT kryds den 9. september, hvor udvalget for Kultur, Fritid og Idræt inviterer til workshop om frivillighed

Oprettet: 30.06.2022

Få nye metoder til at arbejde med og fastholde frivillige i din forening. Sæt kryds den 9. september kl. 16-21 til workshop om frivillighed 

Kære foreninger

Flere foreninger oplever udfordringer med at skaffe frivillige til at hjælpe i foreningerne efter corona-pandemien. Derfor har udvalget for Kultur, Fritid og Idræt afsat midler til, at Furesøs foreninger kan fordybe sig i arbejdet med frivillige. 

Sæt derfor kryds fredag den 9. september 2022 kl. 16-21, hvor vi sætter fokus på frivillighed i foreningslivet, når virksomheden Ingerfair kommer og holder et kombineret oplæg og workshop, hvor alle Furesøs foreninger og frivillige er inviteret med. 

Ingerfair er specialister i arbejdet med frivillige og kan give ny viden om metoder til rekruttering og fastholdelse af de frivillige.

Alle foreningsdeltagere får tid til drøftelse og refleksion under workshoppen, således at alle foreninger kan gå derfra med ideer til konkrete tiltag, som kan benyttes i det videre arbejde med frivillige i foreningen. 

Om workshoppen

Hvor og hvornår

Fredag den 9. september 2022 kl. 16-21 i Multisalen på Furesø Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse.

Program og invitation

I starten af august måned modtager alle foreninger en invitation samt program til workshoppen, herunder et link til tilmelding. 

Om Ingerfair

Ingerfair blev etableret i 2010 og har gennem de seneste 12 år været med til at sætte den fagprofessionelle, systematiske og strategiske tilgang til involvering af frivillige på dagsordenen.

Læs om Ingerfair.dk  

Med venlige hilsner
Jakob Hermansen, sekretariatsleder
Furesø Kommune
Kultur og fritid