Indstil et ungt talent på 13-19 år fra din forening til Furesøs talentpris senest 31. august.

Oprettet: 18.08.2022

Har din forening unge talenter i alderen 13-19 år, der har markeret sig indenfor kultur eller idræt? 

Hvis du kender et ungt talent, der har særlige evner indenfor floorball, teater eller saxofon, så er det på tide, at du indstiller din kandidat til Furesøs talentpris – der er deadline den 31. august 

Ungt talent fra Værløse Badminton modtog hovedprisen sidste år

I oktober 2021 blev en flok unge talenter hyldet på scenen i Farum Kulturhus med priser, blomster og diplomer. Hovedprisen på 5000 kr. gik til badmintonspilleren Robert Nebel fra Værløse Badminton. 

”Jeg blev superglad – det er jo ikke en lille landsby, så det at blive nomineret sammen med de andre var en stor oplevelse. At jeg så ovenikøbet vandt hovedprisen, gjorde mig selvfølgelig stolt”, fortæller Robert Nebel.
 
”For de penge, jeg fik, købte jeg en iPhone med et virkelig godt kamera, meget lagerplads og et stativ. Med det kan jeg optage mine egne og modstandernes kampe, så jeg kan se på dem bagefter og udvikle mit spil”, forklarer talentprisvinderen. 
 
Siden prisen har Robert Nebel deltaget i flere internationale turneringer og blandt andet vundet Spanish Open i Malaga og Danish Junior Open i Farum i herre single. Her efter sommerferien startede han på Niels Brocks Team Danmark-linje, så der er god tid til at udvikle badmintonspillet ved siden af gymnasiet.

Indstil din kandidat senest 31. august

Alle kan indstille et ungt talent frem til 31. august ved at udfylde en formular på Furesø Kommunes hjemmeside.  Du kan finde links nederst i nyhedsbrevet.

Om talentprisen for unge

Prismodtageren skal have markeret sig stærkt på kultur- eller idrætsområdet i eller udenfor kommunen, være 13-19 år og bosat i Furesø.
Prisen er på 10.000 kr. i alt. Hovedprisen er på 5.000 kr., og 5.000 kr. fordeles blandt de øvrige fem nominerede.  
 
Du kan indstille både grupper og enkeltpersoner via nedenstående link. 
 
Det politiske udvalg Kultur, Fritid og Idræt uddeler talentprisen for unge mandag den 10. oktober kl. 17-18 samtidig med kulturprisen. 
 
Kommende priser i Furesø
 
Integrationsprisen: Deadline 24. august (uddeles 3. september)
 
Talentprisen for unge: Deadline 31. august (uddeles 10. oktober)
 
Kulturprisen: Deadline 12. september (uddeles 10. oktober)