Invitation: Gør din festival grønnere og sæt positive miljøaftryk

Oprettet: 10.01.2020

Er du arrangør af større udendørs events? Og kunne du tænke dig at gøre din event eller festival lidt grønnere? Så kan du tilmelde dig fyraftensmødet ”Gør din festival grønnere og sæt positive miljøaftryk”, som afholdes den 11. marts 2020 kl. 17 – 21 i Parkteatret Frederikssund. Deltagelse er gratis, da Furesø Kommune er medlem er Kulturmetropolen. 

Tilmelding er nødvendig. Der er 50 pladser og det er først til mølle:

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=CZKFKPEPLN36

Spørgsmål kan rettes til Kulturkonsulent Cecil Bojsen Haarder på 7216 5030 eller ceha@furesoe.dk

 

Programmet for arrangementet byder på...

Velkommen til dette fyraftensmøde, hvor vi i fællesskab bliver klogere på, hvordan jeres udendørs arrangementer kan få en mere miljøvenlig profil.

Vi får besøg af bæredygtighedsnørden Mikkel Sander, der fortæller om, hvor miljøaftrykket fra events kommer fra og om vigtigheden af at prioritere sit miljøarbejde.

Freja Frederiksen, bæredygtighedskonsulent på Roskilde Festivalen, kommer med inspiration fra miljøarbejdet på et førende megaevent.

Og så vil en formidlingskonsulent fra Formidlingscentret på Vestforbrændingen gøre os lidt klogere på affald, genanvendelse og sortering.

Udover inspiration og faktatjek, kommer I til at arbejde med jeres egne festivaler og blive konkrete på handlinger og initiativer, I kan tage fat på til jeres kommende event.

Det handler altså om strategi og eventprofil, handling og lavpraktik.

Mødet er for frivillige såvel som ansatte, der står for større, tilbagevendende arrangementer i det fri.