Sommerferieaktiviteter 2023


Foreninger kan søge om at deltage i årets sommerferieaktiviteter i perioden fra torsdag den 5. januar 2023 til og med tirsdag den 14. februar 2023.

Praktiske informationer

 • I kan kun udfylde en aktivitet pr. ansøgning.

 • Hvis I vil søge om flere aktiviteter med lignende information om aktiviteten, så kan det være en hjælp for jer at kopiere information ind fra den bekræftelsesmail I modtager efter indsendelse af jeres første ansøgning. Her vil al udfyldt information fremgå.

 • Det er muligt at gå flere foreninger sammen og i fællesskab tilbyde en samlet aktivitet bestående af flere forskellige aktivitetstyper. Hvis I gør dette, skal I blot sørge for indbyrdes at koordinere, hvem der indsender et ansøgningsskema til sommerferieaktiviteter 2023.

 

Opret og indsend ansøgning via det digitale ansøgningsskema

Sommerferieaktiviteter er for børn og unge som bor eller går i skole i Furesø Kommune og som skal i 1. - 9. klasse efter sommerferien.

I bestemmer selv, hvilken målgruppe I ønsker at afholde jeres aktivitet for. 

Folkeoplysningsudvalget bidrager økonomisk til sommerferieaktiviteterne. 

Hovedreglen er, at prisen pr. deltager højst må være 40 kr. i timen. Derudover må prisen pr. deltager ikke overstige 600 kr. pr. aktivitet.

Det budgetbeløb, I noterer i jeres ansøgningsskema til Sommerferieaktiviteter, er det beløb, som I maksimalt kan få, hvis jeres aktivitet kommer med.

 
Jeres aktivitet skal afvikles inden for skolernes sommerferie. Datoer for skolernes sommerferie i 2022:
 • Lørdag den 24. juni 2023 til onsdag den 9. august 2023

Lokaler til sommerferieaktiviteter skal bookes via en mail til Lokalebooking med følgende informationer:

 • Ønsket sted/lokale
 • Ønsket periode/tidspunkter på dagen

Find lokaleoversigt

Ønsker I at se, hvilke lokaler, der findes, så kan I finde alle vores lokaler under menuen 'Book lokaler', hvor I også kan finde beskrivelse af lokalerne.

Emnefelt

Når I sender jeres ønske til lokalebooking@furesoe.dk, er det meget vigtigt, at udfylde emnefeltet med: 

"Sommerferieaktiviteter i samarbejde med Kultur og Fritid".

 • I skal være opmærksomme på, at mindst én underviser skal være fyldt 18 år, og at sikkerheden ved aktiviteten skal være i orden.
 • I skal sørge for, at jeres forening har fremsendt en erklæring om børneattester. I finder link til blanketten nederst på denne side.
 • Private aktører bedes udfylde deres CPR-nummer i ansøgningen, så vil Kultur og fritid indhente børneattest på den/de private aktører. 

 

Deadline for at udfylde denne ansøgning er tirsdag den 14. februar 2023. 

Vi kan ikke love, at jeres aktivitet kommer med. Der er begrænsede midler, så Folkeoplysningsudvalget vil ud fra de indkomne forslag prøve at planlægge et så varieret program som muligt, så der er noget for alle børn.

De indkommende aktivitetsforslag vil blive behandlet af Folkeoplysningsudvalget i februar 2023. Herefter vil I få besked om, hvorvidt jeres aktivitet og budget er godkendt

Har I spørgsmål vedr. sommerferieaktiviteter, så er I altid velkommen til at kontakte sommerferieaktiviteter@furesoe.dk.

Databeskyttelse ifm. Sommerferieaktiviteter 2023 behandler vi jeres personoplysninger til følgende formål:

Oplysninger på kontaktperson:

 • Oplysninger på kontaktperson benyttes i tilfælde af, at vi fra Kultur og Fritid har opklarende spørgsmål om aktiviteten. Kontaktinformationerne vil ikke blive videregivet til tredjepart uden tilladelse fra kontaktpersonen.

Oplysninger på underviseren:

 • Underviserens navn og e-mail vil blive noteret under beskrivelsen af aktiviteten på Furesø Kommunes hjemmeside. Fødselsdato og telefonnummer vil ikke blive videregivet til en tredjepart eller offentliggjort.

Oplysninger på undervisere ved private aktører:

 • Vi skal ved private aktører indhente en børneattest på alle undervisere. De personoplysninger, som oplyses til Kultur og Fritid v/Furesø Kommune vil kun blive delt med politiet i forbindelse med indhentelse af børneattest.

Personoplysninger vil blive slettet fra Furesø Kommunes systemer efter fem år.

Ingen personoplysninger vil lagres uden for EU.

Rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig

Man har som borger altid ret til at få indsigt i de oplysninger, som kommunen behandler om borgeren. Dette giver borgeren mulighed for at kontrollere, at oplysningerne er korrekte og behandlet lovligt.

Har man spørgsmål vedrørende behandling af personoplysninger, er man altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på e-mail: dbr@furesoe.dk

Klageret til datatilsynet

Er man som borger bekymret over hvordan, vi behandler personoplysninger på, har man altid ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Find kontaktoplysningerne på Datatilsynet.dk.

 

Kontaktoplysninger til Furesø Kommune

Kultur og Fritid v/Furesø Kommune, Stiager 2, 3500 Værløse E-mail: sommerferieaktiviteter@furesoe.dk Tlf.nr.: 72 35 40 98.

 

Relevante links