Foreningsmedlemsskab til Fonde.dk


Fonde.dk kan give dig et overblik over eksterne finansieringsmuligheder til din forening

Det sker ofte, at foreningerne får en god ide til at udvikle aktiviteter og tilbud til medlemmerne. Det kræver dog ofte en yderligere finansiering, som kan være vanskelig at finde, når der samtidigt skal holdes gang i foreningens almindelige drift.  

Furesø Kommune råder over puljemidler til udviklingsarbejde, ligesom jeres specialforbund eller landsorganisation kan hjælpe med udviklingsmidler. Kultur og Fritid bidrager naturligvis meget gerne med råd og bistand, men det kan ofte også være nødvendigt at kunne skaffe ekstern finansiering.

Derfor har Furesø Kommune købt adgang til rådgivning og bistand hos Fonde.dk, der er Danmarks største online fondsdatabase og fundraising-portal.

Portalen indeholder forskellige værktøjer, der kan benyttes til at målrette og effektivisere fundraisingen inden for en bred vifte af emner som kultur, natur, fritid med mere.

Derudover tilbyder Fonde.dk forskellige webinarer og aktiviteter, der kan bidrage til at gøre dig til en endnu dygtigere ansøger.

Support og betingelser

Teknisk support og spørgsmål til abonnementet skal rettes direkte til Fonde.dk.

Kontaktoplysninger findes på Fonde.dk’s hjemmeside.

Adgang for foreninger

Aftalen med Fonde.dk betyder, at alle foreninger hjemmehørende i Furesø Kommune, gratis kan oprette op til 2 brugere pr. forening.

Det er foreningens bestyrelse, der har råderet over brugerprofilerne i databasen.

For at få adgang til Fonde.dk, skal du blot udfylde denne formular, hvorefter Fonde.dk sender dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdage.