Hædring af mestre, Lederpris og Idrætspris 2020

Frem til den 11. oktober 2020 kan du indstille den eller de kandidater, som du synes skal anerkendes for et ekstraordinært resultat eller arbejde i den forgangne sæson.

 

En hyldest til foreningsarbejdet i Furesø Kommune

Hvert år hylder det frivillige foreningsarbejde i Furesø Kommune de særlige præstationer. I år fejrer vi de medlemmer, som har præsteret i den forgangne sæson 2019 – 2020.

Det kan være det forældrepar, der påtog sig en særlig opgave for de udsatte børn, - træneren, der fortsat udvikler talenter eller hende, der accepterede at hjælpe på kassererposten, - for mange år siden. Eller måske ham, der udfoldede sit enorme talent i den lokale klub, og i dag er på vej til en international karriere.

Frem til den 11. oktober 2020 kan du indstille den eller de kandidater, som du synes skal anerkendes for et ekstraordinært resultat eller arbejde i den forgangne sæson.

Hvor og hvornår?

Sæt allerede ny kryds i kalenderen torsdag den 12. november 2020 kl. 19.00 i Multisalen på Furesø Rådhus, hvor Folkeoplysningsudvalget overrækker priserne for de ekstraordinære indsatser og præstationer.

I forbindelse med prisoverrækkelserne og hædringerne, vil der også være underholdning af lokale foreninger, en tale af formanden for Folkeoplysningsudvalget og der vil som sædvanligt blive serveret is og Rådhuspandekager til alle de fremmødte kammerater og familiemedlemmer.

 

Retningslinjer for Hædring af mestre, Lederpris og Idrætspris

Lederprisen uddeles til en leder i en forening i Furesø Kommune, som har ydet en særlig indsats inden for fritidsvirksomhed for børn og unge.

Idrætsprisen uddeles til en idrætsudøver i en forening i Furesø Kommune, som har opnået et ekstraordinært resultat eller en særlig indsats i den forgangne sæson.

Alle vindere af guldmedaljer ved øvrige ”uofficielle” mesterskaber, VM, EM, NM og DM hædres også, uanset aldersklasser og niveau.

Har I medlemmer, der har fået medalje i den forgangne sæson, vil Folkeoplysningsudvalget hædre dem.

Hvornår skal man have vundet mesterskabet?

Sæsonen er perioden fra den 1. juli 2019 til og med den 30. juni 2020.

Fortæl os om jeres mestre

Furesø Kommune får ikke automatisk besked om medaljevindere fra specialforbundene, og det er derfor vigtigt at foreningerne selv gør os opmærksom på vinderne og sender en indstilling.

Du kan også fortælle os om mestrene, lige når de har vundet. Så skal vi nok huske dem, og få dem inviteret til næste års hædring. 

Indstillingerne til hædringen af mestrene kan ske på den særlige blanket, som du kan finde nederst på denne side.

Husk også at sende eventuelle billeder og foreningens logo sammen med jeres indstillinger, så vi kan bruge dem ved overrækkelsen.

Disse skal sendes til fritid@furesoe.dk 

Du sender simpelthen ganske enkelt din indstilling med en kort begrundelse til fritid@furesoe.dk eller til Furesø Kommune, Kultur og Fritid, Stiager 2, 3500 Værløse senest den 11. oktober 2020.

Folkeoplysningsudvalget vil så udpege prismodtagerne blandt de indstillede kandidater.

Du kan sagtens indstille en person, der allerede har været indstillet tidligere.

Så kontakter du bare Kultur og Fritid på fritid@furesoe.dk eller telefon 72 35 47 30

 

Find blanketten til at indstille foreningsmedlemmer her