Hædring af mestre 2019


Indstil mestre

Du kan finde blanketten til indstilling af Hædring af mestre her.

 

Nye retningslinjer for Hædring af mestre

Folkeoplysningsudvalget har godkendt nye retningslinjer for Hædring af mestre på deres møde i september. Retningslinjerne åbner op for at kunne hædre flere aktive foreningsudøvere.
 

Følgende aktive udøvere indgår i Hædring af mestre:

  • Hædringen af mestre omfatter medlemmer af godkendte idrætsforeninger, som er hjemmehørende i Furesø Kommune, og som er indstillet af foreningerne.
  • Hædringen omfatter nu alle deltagere, der har vundet medalje ved OL, VM, EM, NM og officielle DM-medaljer. De officielle Danmarksmesterskabsmedaljer overrækkes af specialforbundene i DIF, og der er kun et enkelt medaljesæt i hver disciplin.
  • Ved alle øvrige landsdækkende mesterskaber, forbundsmesterskaber, etc. i forskellige aldersklasser, er det kun guldmedaljevinderen, der kan indstilles til hædring.
     

Følgende aktive udøvere indgår ikke i Hædring af mestre:

  • Hædringen omfatter ikke vindere af uofficielle mesterskaber, eksempelvis ”Cups”, ”Grandprix”, ”Pokalmestre” eller lignende. 
  • Der er samtidigt en del borgere med bopæl i Furesø Kommune, der vinder mesterskaber, men er medlemmer i foreninger i andre kommuner. Det kan både være i små idrætter, men også talentfulde ungdomsmedlemmer, der kan få bedre udviklingsmuligheder i større klubber. 
  • Der findes også andre aktivitetsformer - eksempelvis på kultur- eller uddannelsesområdet - hvor der afholdes konkurrencer og udnævnes mestre. De hædres heller ikke i denne sammenhæng.

 

Vær med til uddelingen

Arrangementet finder sted i Farum Kulturhus den 12. november kl. 19, hvor Furesøs mestre bliver hyldet og de to priser, Lederprisen og Idrætsprisen, bliver overrakt af formanden for Folkeoplysningsudvalget.