Tryk, laminering og kopiering

Du har to muligheder for at bestille tryksager. Det afhænger at dit ønske om oplag, kvalitet og produktet.

 

Den digitale tidsalder har de seneste år givet Furesø Kommunes trykkeri svære betingelser, da der både trykkes mindre, og samtidig bliver der stillet højere krav fra brugerne til det færdige produkt. Derfor er kommunens interne trykkeri lukket ned i slutningen af august måned, og opgaven sendt i udbud.

Udbuddet er vundet af Rosendahls, som tilbyder samme priser til både Furesø Kommunes foreninger og ansatte.

Som forening i Furesø har du to muligheder for at få ordnet kopi- og tryksager. Du kan anvende Rosendahls, som er et professionelt trykkeri med mulighed for at leverer alt inden for kopi- og tryksager - eller du kan anvende Fontænehuset Furesø, som ser særligt fordelagtigt ved mindre og hurtige kopileverancer.

Læs mere på denne side om de to muligheder, og tag direkte kontakt til firmaerne, hvis du har forespørgsler på opgaver/priser inden for kopi- og/eller tryk.

 

Rosendahls – levering af større oplag og flere muligheder

Rosendahls er et professionelt trykkeri, som kan levere alt inden for tryksager, herunder fx magasiner, blade, foldere, plakater, roll ups, visitkort osv. De kan også levere tryk på genstande m.m. Derudover kan de assistere med grafisk hjælp.

Rosendahls er særligt fordelagtigt, når du ønsker større bestillinger.

Du kan kontakt Rosendahls på furesoeforeningprint@rosendahls.dk

Standardlevering fra Rosendahls er 5 hverdage. Ved køb over 1.250 kr. inkl. moms er leveringen gratis til et af følgende steder: Hvedemarken (Furesø Jobcenter), Stiager (Furesø Rådhus) eller Farum Kulturhus. Ellers koster levering 75 kr. inkl. moms.

Du har også mulighed for at lave aftale om straks levering og et andet afhentningssted. Dette skal du selv aftale med firmaet.

Læs mere om levering og trykkemuligheder her

 

Fontænehuset Furesø – mindre og hurtige leverancer

Fontænehuset Furesø leverer tryk af foldere, hæfter, navneskilte, visitkort, plakater m.m.

De er særligt fordelagtige ved mindre oplag.

Du kan kontakte Fontænehuset på tlf. 6127 8994 eller e-mail trykkeriet@fh3500.dk ved ønske om bestilling af tryksager og anden relevant information. Se den vejledende prisliste her.

Fontænehusets trykkeri ligger i Furesø Kommunes tidligere trykkeri i Galaksen. Trykkeriet ledes af Bjørn Mortensen, som også var ansat som trykker i kommunens interne trykkeri.