Furesø Racketlon

Beskrivelse

Furesø Racketlon tilbyder racketlon til alle i Furesø og omegn.

Racketlon er ketsjersportens mangekamp. Du dyrker i én kamp alle de 4 ketsjersportsgrene i rækkefølge efter ketsjerstørrelse (racketstørrelse).

Til træningerne dyrker vi 2, 3 eller evt. alle 4 af vore sportsgrene. Det typiske er 2 eller 3, afhængig af, hvor vi kan få baner/haltid.

Skriv til racketlon@outlook.dk, hvis du ønsker at få mere information eller være med. Find os også her: http://racketlon.dk/

Vi samarbejder med de eksisterende ketsjersportsforeninger i kommunen, bl.a. for at sikre, at vi træner og spiller racketlon på tidspunkter, hvor de eksisterende klubber har ledige baner og faciliteter. Vi håber også at kunne medvirke til flere medlemmer til de eksisterende klubber, da racketlon øger interessen for ketsjersport.

Der spilles til 21 point med løbende tælling i hver ketsjersport, og den som samlet har flest point vinder. En kamp kan til eksempel være spiller A mod B:

21-18 til A i bordtennis

23-21til A i badminton

21-16 til A i squash

21-7 til B i tennis

Spiller B vinder kampen, da han samlet har fået flest point: 76 mod As 72 point, selvom spiller A har vundet 3 af de 4 discipliner !

 

Kontaktoplysninger

Furesø Racketlon

Enebovænge 25, Stavnsholt

3520 Farum

CVR nr.:36781904

Hjemmeside:

Emailracketlon@outlook.dk

Tlf.:40972100

Aktiviteter

 • Badminton
 • Bordtennis
 • Squash
 • Tennis

Kort

 

Kontaktpersoner

 • Formand, Bookingansvarlig
  Claus Lehmann Lessél
  Enebovænge 25, Stavnsholt
  Stavnsholt
  3520
  Farum
 • Kasserer
  Thomas Ostenfeld Larsen
  Vejlemosevej 5 A
  2840
  Holte