Farum Brandklub

Beskrivelse

Farum Brandklub er en klub for nuværende og forhenværende brandfolk fra det i 1991, nedlagte kommunale Farum Brandvæsen og Deltidsansatte Brandmænd i Falck samt frivillige i Brandgruppen i det kommunale Beredskab  i Furesø kommune.

Der er mødevirksomhed den første onsdag i hver måned i vores klublokale i kælderen under Kulturhus Farum, Kulturtorvet 12, 3520 Farum.

Her dyrker vi vores fælles interesse: Hyggeligt samvær, god mad og lidt billard. Det hele krydres med snak om dit og dat, men især snak om diverse ting omkring vores lidenskab: Brandvæsen i alle dens afskygninger. Samt bevarelse af Arkivalier og ting fra det hedengangne Farum Brandvæsen. Bl.a. har klubbens medlemmer istandsat de 2 hestesprøjter som i øjeblikket er opbevaret af Fureø Museer og Arkiver.

Desuden har vi haft en rejseafdeling som arrangerede udenlandsrejser til en storby i Europa. På disse rejser besøte vi selvfølgelig det stedlige Brandvæsen, samt andre ting af kulturel interesse. Men på grund af vi ikke bliver yngre, så er denne aktivitet desværre stoppet.

Kontaktoplysninger

Farum Brandklub

Anekæret 14

3520 Farum

CVR nr.:29673098

Hjemmeside:www.farumbrandklub.dk

Emailhelohan14@gmail.com

Tlf.:40763855

Aktiviteter

  • Billard
  • Møde
  • Udflugter

Kort

 

Kontaktpersoner