Red Barnet Furesø Lokalforening

Beskrivelse

Red Barnet Furesø Lokalforening

Furesø Lokalforening har eksisteret i over 20 år. Vi har gang i rigtig mange aktiviteter for trængte børnefamilier i kommunen:

  • Familieoplevelsesklubben: er en klub for børn fra familier, der er udfordrede på forskellig vis og har et spinkelt netværk. Vores frivillige giver disse børn en masse dejlige oplevelser i løbet af de ti arrangementer, vi har om året.  Det foregår som en søndagsudflugt. Oplevelserne er meget forskellige. På det seneste har vi fx arrangeret en biograftur, en fastelavnsfest, en fisketur, en tur på Børnemuseet, en udflugt til Kronborg, en tur i Zoo, en tur til Lejre og en week-end tur til Køge.
  • Projekt Velkommen til Danmark og Furesø kommune: blev startet op i november 2016 som et integrationsprojekt. Her er danske børnefamilier og flygtningefamilier i kommunen fælles om en række aktiviteter og hyggeligt socialt samvær. Vi har fx arrangeret fælles madlavningsdage, en dag i Kulturhuset i Farum, en musikalsk dag, en tur i skoven med en naturvejleder, en sejltur på Furesøen, et besøg på skolelandbruget, en OL-bolddag, en Haloween event til oktober og julebagning til december.
  • Projekt Plads til Alle: Her ledsager, støtter og opmuntrer vores frivillige fritidsguider børn til at være aktive i fritidslivet (typisk sportsaktiviteter) og ad den vej skabe netværk.
  • Projekt Julehjælp: i samarbejde med Frivilligcenter Furesø hjælper frivillige trængte børnefamilier med at søge om økonomisk tilskud via fonde og lign.
  • Projekt Hjertetræ: i samarbejde med Frivilligcenter Furesø og Centerforeningen opstiller vi et juletræ på Farum Bytorv, hvor børn på røde hjerter kan skrive deres julegaveønsker. Takket være en overvældende økonomisk opbakning fra kommunens borgere er det de sidste 2 år lykkedes os at formidle over 200 gaver ud til trængende børn i lokalområdet.

Derudover stiller vi op ved Red Barnets landsindsamling og i.f.m. lokale events og er med til at synliggøre Red Barnet i kommunen, fx ved Store Flyvedag og Forenings- og Kulturfestivallen.

 

 

Kontaktoplysninger

Red Barnet Furesø Lokalforening

Ryetvej 63 st.tv.

3500 Værløse

CVR nr.:

Hjemmeside:www.redbarnet.dk/Furesoe-Lokalforening

Emailannesoerensen@email.dk

Tlf.:20761079

Aktiviteter

  • Indsamling af midler
  • Sociale aktiviteter

Kort

 

Kontaktpersoner