Værløse Golfklub

Beskrivelse

I Værløse Golfklub er vi altid klar til at byde nye spillere velkommen.

Uanset alder og hvad enten du er ny til golf eller har DGU kort, har vi helt sikkert en favorabel løsning, der passer til dig.

Vores golfbane er en af Nordsjællands mest attraktive og byder på masser af udfordringer.

Vi tilbyder gode, rummelige træningsfaciliteter, bl.a. Danmarks første driving range med fuld automatiseret robot-klipning og –boldopsamling, gratis træningsbolde, overdækket udslagshus, 2 puttinggreens, indspils- og bunkerområde samt en 6 hullers shortgame bane.

Derudover tilbyder vi fællestræninger for begyndere, juniorer og seniorer.

Alt dette sammen med vores flotte proshop med et bredt sortiment og to dygtige trænere gør Værløse Golfklub til en af de mest eftertragtede golfklubber i Nordsjælland.

Golf er en social sport, og der lægges vægt på det sociale element i Værløse Golfklub. Ved indmeldelse får du den første sæson gratis adgang til klub-i-klubben (dameklub/herreklub/seniorklub), så du allerede fra start kan få etableret et socialt netværk.

Klubbens mange frivillige bidrager til, at klublivet er attraktivt med tilbud, der appellerer til alle niveauer. Dertil kommer klubturneringer og andre klubarrangementer i og uden for sæsonen. 

Vores hyggelige Golfcafé er mødested for både medlemmer og gæster. Golfcaféen kan også bookes til både store og mindre arrangementer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Værløse Golfklub.

Kontaktoplysninger

Værløse Golfklub

Christianshøjvej 22

3500 Værløse

CVR nr.:17613782

Hjemmeside:www.vaerloese-golfklub.dk

Emailmail@vaerloese-golfklub.dk

Tlf.:44472124

Aktiviteter

  • Aktivitet hele familien
  • Golf
  • Idræt
  • Motion

Kort

 

Kontaktpersoner