Værløse Boldklub

Beskrivelse

Spil fodbold i Værløse Boldklub
Værløse Foldboldklub (VB) tilbyder fodbold på alle alderstrin under DBU Sjælland og for begge køn. Vi er en breddefodboldklub, så der er plads til alle på både højt niveau og begyndere.
 

Piger og drenge kan starte til fodbold fra 5-6 års alderen, og den eneste forudsætning er, at man kan lide leg med bold. 

DBU's "Holdninger og Handlinger"
VB træner børnefodbold efter DBU's "Holdninger og Handlinger".
 

”Holdninger og handlinger” gør i tanker og udførelse op med den traditionelle måde at spille fodbold på blandt børn og unge mennesker. 

Spillet skal fremover spilles på børnenes og de unges præmisser; al træning skal være med bold, spil på små områder med mange boldberøringer, dimensionerne af banerne bliver tilpasset aldersgruppen, tre forskellige størrelser på målene, boldenes størrelse og vægt tilpasses, weekend-stævner erstatter traditionelle turneringer, ind med oplevelsen og ud med resultater og stillinger, ”nye fodboldregler”, ingen ”mesterskaber” for børn under 12 år, spillerne skal ikke inddeles efter deres færdigheder men følge deres kammerater og aldersinddeling med rene årgange.


Vil du gerne høre mere om Værløse Boldklub
Vil du gerne høre mere om, hvordan du kommer til at spille fodbold i VB, er du velkommen til at sende os en mail på: info@vbold.dk - Skriv gerne hvor gammel du er, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Kontaktoplysninger

Værløse Boldklub

Stiager 6

3500 Værløse

CVR nr.:18266350

Hjemmeside:www.vbold.dk

Emailinfo@vbold.dk

Tlf.:

Aktiviteter

  • Aktivitet hele familien
  • Aktiviteter for ældre
  • Boldspil
  • Fodbold
  • Motion

Kort

 

Kontaktpersoner