Find vejledninger til bookingportalen

topbanner=forside4.jpg;

 • DIF og DGI's Genstartspulje er åben (igen)

  Der er med "egne ord" masser af midler i DIF og DGI's Genstartspulje, som venter på at blive ansøgt om. Man kan søge om støtte til arrangementer i idrætsforeningerne, som bliver afholdt frem til den 25. oktober

  læs mere
  Oprettet: 22.09.2021
 • Invitation til workshop den 7. okt.: Overvejer din forening at søge fondsmidler?

  Overvejer din forening at søge om fondsmidler til et forestående projekt? Eller kan det virke uoverskueligt at gå i gang med at søge finansiering den vej? Så kom og vær med torsdag den 7. oktober kl. 17-19, når ekspert og konsulent Dennis Hørmann fra virksomheden Fundraiseren.dk holder oplæg for foreninger om fundraising.
  læs mere
  Oprettet: 22.09.2021
 • Dokumentation ifm aktivitetstilskud fejler

  Vi oplever, at foreninger kun kan uploade et dokument ad gangen - på trods af, at systemet tilbyder mulighed for, at foreningerne kan uploade to dokumenter ad gangen. Derfor beder vi jer om at sende dokumentationen direkte til bak1@furesoe.dk 

  læs mere
  Oprettet: 22.09.2021
 • Gik du glip af kurset om foreningskommunikation?

  Så kan du nu finde materialerne her på hjemmesiden. Christina Kabel, journalist og underviser, kom inden om GDPR, foreninger i medierne, håndtering af persondata i foreningen, gode billeder til avisen og meget mere.

  læs mere
  Oprettet: 21.09.2021
 • OBS AKTIVITETSTILSKUD: Tilskudsansøgning virker IGEN

  Så er der godt nyt. VI har fået tilskudssystemet til at virke igen og ser frem til at modtage foreningernes ansøgninger.

  læs mere
  Oprettet: 06.09.2021